Laastu Mesi kommid

Laastu Mesi meekommid sisaldavad 50% mett ning on valmistatud hoole ja armastusega käsitsi. Kommide valmistamiseks kasutame oma talu mesilaste mett, vett, happesuse regulaatoriks sidrunhapet ja želeerivaks aineks marmelaadil on agar-agar ning kummikommidel želatiin. Kommid on kas teemandi või nööbikujulised ning ei sisalda värvi- ega säilitusaineid.

Teemandikujulised kommid kinkekarbis:

Meepärlite väike karp. Karbis 9 kommi, hind 3.50 eurot

Meepärlite keskmine karp – 12 kommi, hind 5.50 eurot

Meepärlite suur karp – 24 kommi, hind 10 eurot

Karbi sisu komplekteerime vastavalt soovidele.

Maitsete valikus MARMELAAD: originaalläikega; kaetud suhkruga, mandlijahuga, jõhvikajahuga või kakaoga

KUMMIKOMM: originaalläikega; kaetud suhkruga, mandlijahuga, jõhvikajahuga või kakaoga.

Nööbi- või teemandikujulised kommid topsis 100g 3.50 eurot

Valik: marmelaad kaetud suhkruga või mandlijahuga

Kummikomm kaetud suhkruga või mandlijahuga

Nööbi- või teemandikujulised kommid aknaga karbis 300g 9 eurot

Valik: marmelaad kaetud suhkruga või mandlijahuga

Kummikomm kaetud suhkruga või mandlijahuga

 

Laastu talu „MARMELAAD“

võitis Kose maitse 2019 konkursil keskmise lusika auhinna

Kommi koostiseks on Laastu talu mesi ja vesi, happesuse regulaatoriks lisatud  veidi sidrunhapet,  želeerivaks aineks on agar-agar ning valmistatud ilma säilitus- ja värvaineteta.

Nööbi- ja teemandikujulised kommid on kas originaalläikega, suhkruga kaunistatud või veeretatud mandlijahus.


Laastu talu „KUMMIKOMM“ 

Kommi koostiseks on Laastu talu mesi ja vesi, happesuse regulaatoriks lisatud  veidi sidrunhapet,  želeerivaks aineks on želatiin ning valmistatud ilma säilitus- ja värvaineteta.

Nööbi- ja teemandikujulised kommid on kas originaalläikega, suhkruga kaunistatud või veeretatud mandlijahus.

Meepärlid: Põhja Eesti kohaliku toidu joogi ja meenekonkursil 2020 eriauhind tootearenduses ning kauni kinkepaki eriauhind.



Suures karbis on kokku 24 kommi. Karbi hind 10 €


Toote on valmistanud OÜ Laastu Mesi                              kontakt: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.